Vacature_banner_1534×784-4

Creatief en digitaal bureau The Line pakt door. Vanuit ons nieuwe kantoor aan de A59 in Nieuwkuijk ga je samen met 40 fte verspreid over meerdere disciplines werken: van art directors, designers en copywriters tot programmeurs. Dit voor diverse nationale, internationale als ook voor onze eigen merken; iDfloors en Abrands.

Vacature: PHP Developer
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste Developer die er voor gaat! Je komt terecht in een hecht team van fanatiekelingen die bedreven zijn in het vak. Het werken aan projecten is vooral zelfstandig, met diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor is het werk erg afwisselend. Je komt in een informele werksfeer terecht waar iedereen alles aan elkaar kan vragen, en waar jij een waardevolle bijdrage kan leveren!

Dit ben jij!
Je hebt ervaring opgedaan in het werkveld en bent goed in wat je doet. Je bent enthousiast, werkt graag in een informele organisatie en je bent gedreven om zaken af te maken: Het kan voorkomen dat het nodig is om incidenteel langer door te werken om een project af te ronden voor een deadline. Dat is voor jou geen probleem!

Verder heb jij…
• Hbo werk- en denkniveau (en een studie informatica of soortgelijk afgerond);
• Een sterke basis (HTML5 / CSS / JavaScript);
• Kennis van Git;
• Gewerkt met WordPress;
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Intrinsieke drive om er echt voor te gaan.

Als je deze punten kan afvinken, is dat een dikke pré!
• Je hebt met Magento 1 of 2 gewerkt;
• Je bent bekend met Angular 2+;
• Frameworks als Laravel, ASP.net en Umbraco hebben geen (of weinig) geheimen voor jou.

Wat bieden we je?
Overheerlijke koffie, gezellige vrijdagmiddagborrels én een fulltime job als Developer met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een team van mensen die passie hebben voor hun vak, die elke keer opnieuw willen scoren met creatief én effectief werk en die op vrijdagmiddag nog wel eens willen blijven hangen voor games en pizza. We bieden je, kortom, een leuke werkomgeving om in te excelleren!

Ready, set, go!
Denk jij dat wij een kick van jou krijgen? Stuur dan een berichtje met je CV naar info@the-line.nl t.a.v. Stephan Houben en wie weet tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.