Vacature_banner_1534×784-3

Creatief en digitaal bureau The Line pakt door. Vanuit ons nieuwe kantoor aan de A59 in Nieuwkuijk ga je samen met 40 fte verspreid over meerdere disciplines werken: van art directors, designers en copywriters tot programmeurs. Dit voor diverse nationale, internationale als ook voor onze eigen merken; iDfloors en Abrands.

Vacature: Content specialist SEO/SEA
Wij zijn opzoek naar een gedreven SEO/SEA specialist, iemand die de beste in het vak wil worden en toffe content wil creëren!

Dit ben jij
Als online specialist bij The Line ben jij met je team verantwoordelijk voor de vindbaarheid van uiteenlopende online projecten. Je schrijft pakkende webteksten en je gaat Google Adwords campagnes inrichten en beheren. Het schrijven van advertentie teksten gaat jou gemakkelijk af! Hierbij houd je rekening met de zoektermen die de doelgroep gebruikt. Jij realiseert de online doelstellingen en zet deze om in concrete plannen, creatieve content en succesvolle campagnes. Je kent het klappen van de zweep, je weet wat breadcrumbs zijn, je weet hoe Google naar website kijkt en waar je dus op moet letten. Je weet je toegevoegde waarde duidelijk te maken, ook tegenover de opdrachtgever. Je bent zelfstandig, een tikje eigenwijs maar vooral heel goed in jouw werk. Net als wij.

Verder heb jij…
• Hbo werk- en denkniveau;
• Succeservaringen met linkbuilding;
• SEO technieken onder de knie om resultaatgericht in te zetten voor opdrachtgevers;
• Minimaal 3 jaar werkervaring met SEA (Google Adwords, Google Analytics);
• Kennis van conversie optimalisatie door middel van A/B testen;
• Een zelfstandige werkhouding en werk je ook nauwkeurig;
• Een klantgerichte, praktische instelling;
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• De vaardigheid om resultaten te analyseren en periodiek te presenteren (intern).

Wat bieden we je?
Overheerlijke koffie, gezellige vrijdagmiddagborrels én een fulltime job als content specialist (SEO en SEA) met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt alle ruimte om jezelf uit te dagen, te ontwikkelen en nog verder door te groeien. Maar bovenal ga je werken in een team van mensen met passie voor hun vak. Een team dat elke keer opnieuw wil scoren met creatief én effectief werk.

Ready, set, go!
Denk jij dat wij een kick van jou krijgen? Stuur dan een berichtje met je CV naar info@the-line.nl t.a.v. Stephan Houben en wie weet tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.