Online Marketing Specialist
Werken bij The Line

Locatie: Nieuwkuijk (Noord-Brabant, nabij Den Bosch)

The Line groeit door! Voor ons brede scala aan mooie klanten en merken zijn we per direct op zoek naar versterking voor ons online team in de vorm van een enthousiaste Online Marketing specialist (Full-time – 40 uur per week).

Wie zoeken we?
Of het nu gaat om een social advertising campagne, SEO-optimalisatie van een landingspagina, Google Display-advertenties of het opzetten van een volledig online marketingplan; jij draait er je hand niet voor om. Je weet welke tools er in de wereld van online marketing beschikbaar zijn en vindt het leuk om voor verschillende klanten de beste strategieën te verzinnen en ook op te zetten. Om ze vervolgens samen met je collega’s te kunnen analyseren en op basis van je bevindingen en ervaring onze klanten verder te helpen!

Over The Line
Wij zijn een bureau voor branding, digital innovation, social performance en beeld. Creatieve aanpakkers die graag met klanten samenwerken om de beste en soms wildste ideeën waar te maken. Door onze teams van specialisten benaderen we vraagstukken vanuit diverse perspectieven. Dit doen we voor nationale en internationale merken, grote en kleine retailers, ambitieuze start-ups en overheidsinstellingen. Iedere dag weer vol enthousiasme. Met als doel blije klanten die hun merk of organisatie zien groeien.

Vanuit ons mooie kantoor aan de A59 in Nieuwkuijk ga je samen met 40 collega’s verspreid over meerdere disciplines werken. Van art directors tot designers en van copywriter tot programmeurs. Dit doe je voor diverse nationale en internationale klanten.

Jij hebt kennis en ervaring op het gebied van:

SEO – In algemene zin, maar ook als het gaat om copywriting en technische inrichting van bijvoorbeeld nieuwe websites kun je vanuit jouw expertise advies uitbrengen.
Online advertising – Google Ads, Display Advertising, Google Shopping maar ook adverteren via Facebook, Instagram en YouTube kennen geen geheimen voor jou.
Social Media – Je kent alle platformen, hun do’s & dont’s en weet op welke manier je deze inzet.
Online marketing tools – Analytics, Tag Manager, Google Data Studio; je weet hoe je deze platforms instelt en gebruikt om campagnes en KPI’s te analyseren.

Verder ben je iemand die zowel individueel als in teamverband uitstekend tot z’n recht komt én kun je jezelf moeiteloos in woord en geschrift uitdrukken in het Engels.

Ervaring:
Twee tot vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van online marketing. Ervaring bij een (online)bureau is een pré, maar geen vereiste.

Opleiding:
HBO in de richting van online/digital marketing,

Wij bieden:

  • Uitdagende opdrachten en prachtige merken om voor te mogen werken
  • Ruimte voor (door)ontwikkeling
  • Goede open werksfeer
  • Een marktconform salaris
  • Enthousiaste collega’s die uitzien naar je komst
  • Fulltime functie (40 uur per week)

 

Ben jij de online marketeer die we zoeken?
Stuur dan een korte motivatie + je CV naar remco@the-line.nl en wie weet nodigen wij je op korte termijn uit voor een kennismakingsgesprek!

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij deel uitmaken van onze line-up?

Bel 073 – 64 84 650
of stuur ons een mail