Jr. Marketing Manager
Werken bij The Line

Locatie: Nieuwkuijk (Noord-Brabant, nabij Den Bosch)

Vacature: Jr. marketing manager

Als Jr. Marketing manager bij The Line ben je mede verantwoordelijk voor het begeleiden, bedenken en initiëren van marketingstrategieën en campagnes. Gedurende de processen houd jij het overzicht door de projectstructuur te bewaken. Je bent de schakel tussen de verschillende disciplines binnen The Line, maar je draagt ook mede de verantwoordelijkheid voor een aantal klanten. Je onderhoudt het contact, weet wat de klant wil en brieft alles van opdrachten tot nieuwe input aan je collega’s. Hierdoor is het werk erg afwisselend. Je komt in een informele werksfeer terecht waar iedereen alles aan elkaar kan vragen, en waar jij een waardevolle bijdrage kan leveren!

Dit ben jij!

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan in het werkveld en bent goed in wat je doet. Je bent enthousiast, werkt graag in een informele organisatie en je bent gedreven om zaken af te maken:

Jij:

  • hebt HBO of universitair werk- en denkniveau (en een marketing/strategische/management gerelateerde studie als achtergrond).
  • hebt minimaal 2 jaar ervaring (marketing/communicatie)
  • hebt een eigen visie op marketing en communicatie en weet waar markten naar toe gaan
  • weet hoe je een onderscheiden propositie ontwikkelt voor een formule, merk of organisatie. Je weet het strategisch inzicht te vertalen naar concepten en campagnes.
  • houdt de laatste marketingtrends en -ontwikkelingen in de gaten.
  • weet hoe je plannen dient op te stellen en kan deze ook presenteren.
  • hebt goede communicatie skills en kunt deadlines en planning waarborgen.
  • beschikt over een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
  • hebt een intrinsieke drive om er echt voor te gaan.

Wat bieden we je?

Een fulltime baan met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een team van mensen die passie hebben voor hun vak, en die elke keer opnieuw willen scoren met creatief én effectief werk.

Reageren?

Word jij Jr. Marketing manager bij The Line en wil je werken voor grote retailers, merken en organisaties? Stuur je CV en jouw persoonlijke motivatie, dan reageren wij zo snel mogelijk om een afspraak met je te maken.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij deel uitmaken van onze line-up?

Bel 073 – 64 84 650
of stuur ons een mail