Junior Front-end Developer
Werken bij The Line

Locatie: Nieuwkuijk (Noord-Brabant, nabij Den Bosch)

Vanuit ons mooie kantoor aan de A59 in Nieuwkuijk ga je samen met 40 collega’s verspreid over meerdere disciplines werken. Van art directors tot designers en van copywriter tot programmeurs. Dit doe je voor diverse nationale en internationale klanten.

Vacature: Junior Front-end Developer
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior Front-end Developer die er voor gaat! Je komt terecht in een hecht team van fanatiekelingen die bedreven zijn in het vak. We werken in teamverband aan diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers. De werksfeer is informeel. Een plek waar iedereen alles aan elkaar kan vragen en waar jij een waardevolle bijdrage kan leveren!

Dit ben jij
Je hebt ervaring opgedaan in het werkveld en bent goed in wat je doet. Je bent enthousiast, en je bent gedreven om zaken af te maken. Je vindt het leuk om met nieuwe technieken in aanraking te komen en deze jezelf eigen te maken.

Verder heb jij…

  • HBO of WO werk- en denkniveau;
  • Een sterke basis (HTML5 / CSS / JavaScript);
  • Ervaring met Git;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Leergierig en de drive echt verder te willen ontwikkelen!

Als je deze punten kan afvinken, is dat een dikke pré!

  • Je hebt ervaring met werken met Docker;
  • Je bent bekend met Angular 2+;
  • Je bent bekend met TYPO3 en/of WordPress;

Wat bieden we je?
Een fulltime job als Developer met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een team van mensen die passie hebben voor hun vak, die elke keer opnieuw willen scoren met creatief én effectief werk en die op vrijdagmiddag nog wel eens willen blijven hangen voor games en pizza. We bieden je, kortom, een leuke werkomgeving om in te excelleren!

Ready, set, go!
Denk jij dat wij een kick van jou krijgen? Stuur dan een berichtje met je CV naar Lennart de Pender (lennart@the-line.nl) en wie weet tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij deel uitmaken van onze line-up?

Bel 073 – 64 84 650
of stuur ons een mail