The Line heeft het in huis

The Line heeft het in huis

Al meer dan een jaar zijn we gevestigd in ons nieuwe kantoorpand langs de A59. In de tussentijd is er veel veranderd bij The Line. Onze werkplek geeft ons letterlijk en figuurlijk alle ruimte om zo creatief en efficiënt mogelijk te werken.

We werken met het hele team samen in één grote ruimte waar alle specialisaties aanwezig zijn, zodat we snel met elkaar kunnen schakelen. In onze bioscoop reviewen we concepten en creaties, geven we presentaties én bieden we klanten de mogelijkheid om zelf interne presentaties te geven. Bovendien zijn er veel nieuwe talenten toegevoegd aan ons team om specialisaties te versterken én om een nieuwe specialisatie te creëren.

Zo hebben we een aantal nieuwe collega’s die samen volledig focussen op online marketing, social media campagnes en alles wat erbij komt kijken. Op die manier komen we op vernieuwende inzichten en kunnen we nog meer uit een concept of campagne halen. Maar ook bij onze fotostudio is het niet langer alleen fotograferen. We maken steeds vaker video’s en dat leidt weer tot nieuwe mogelijkheden. Kortom, we zijn aan het groeien en hebben meer in huis dan ooit tevoren.