Het team
Hans Hagendoorn, algemeen directeurEen frisse blik op de toekomst

Bij The Line stellen we onszelf dagelijks de vraag: “Waar gaat de wereld van merken, retailers en bedrijven naartoe?”. Een uitdagend pad dat we met het hele team bewandelen. Jonge honden die weer anders denken en met frisse inzichten en vernieuwende concepten komen. Deze specialisten – die volledig thuis zijn in de online wereld – gecombineerd met creatieve specialisten met jarenlange ervaring, leren voortdurend van elkaar. Mix deze krachten, koppel ze aan elkaar en er ontstaan vooruitstrevende ideeën die de toekomst van organisaties vormen.

Stephan Houben, operationeel directeurElke dag bouwen we aan een sterker team dan gisteren

Het mooie aan ons team is dat ze altijd klaar staan voor elkaar en voor onze klanten. Altijd open voor nieuwe ideeën en feedback, en zelf met initiatieven komen om concepten, campagnes, folders, online content en designs nog beter en onderscheidend te maken. Allemaal specialisten die niet met elkaar te vergelijken zijn, maar tegelijkertijd elkaar nodig hebben om het maximale uit een opdracht te halen. Zo betekent een nieuwe opdracht weer een nieuwe teamsamenstelling. Mensen bereiken, verbinden aan merken en iets laten beleven dat ze onthouden én doorvertellen, dat kun je alleen maar samen doen.

Francois van der Ven, CTOMakkelijk maken wat moeilijk is

Als ware technology enthusiasts geloven wij dat bedrijven alleen dichter bij de toekomst komen als ze meegaan met innovaties en ontwikkelingen. Onze missie is hen te helpen dit te ontdekken én te realiseren. Van een doordacht concept naar een slimme app tot volledige automatisering. Ons team bestaat uit gedreven jonge mensen, altijd bezig met de laatste technieken en telkens weer op zoek naar een praktische toepassing die past bij het vraagstuk en de klant. Zonder het menselijke uit het oog te verliezen. Want wij snappen als geen ander dat technologie geen doel is, maar een middel. Telkens weer anders, maar altijd makkelijk maken wat moeilijk is, zonder poespas.

Wij zijn altijd op zoek naar meer talentCHECK ONZE VACATURES
Wil je meer over ons weten?

Bel 073 – 64 84 650
of stuur ons een mail