Experience the full flavor of San Pedro de Macoris

Voor de merkpositionering van het nieuwe sigarenmerk San Pedro de Macoris namen we de roots van de pay-off ‘Be proud, enjoy life’ als uitgangspunt. Zo brachten we het trotse gevoel dat in het stadje heerst tot leven.

Positionering en visuele identiteit
De vraag
Creëer een onderscheidende positie binnen het sigarensegment

Be proud, enjoy life. Een levensspreuk die de kleurrijke mensen van San Pedro de Macoris met elkaar gemeen hebben. Zo delen de makers en de liefhebbers van de sigaar het trotse gevoel, maar kwamen we erachter dat iedereen op een andere manier geniet van de sigaar. Het ontleden van de pay-off is de basis van ons concept.

De aanpak
Iedereen geniet anders van een sigarenmoment

Om het merk en de pay-off lading en betekenis te geven, maar ook een unieke en onderscheidende plek binnen de sigarenmarkt te geven, gingen we binnen het stadje op zoek naar bijzondere verhalen van de kleurrijke mensen van dit authentieke stadje.

Verhalen die vertellen wat hen trots maakt en vooral hoe en wanneer ze het meest genieten van hun persoonlijke sigarenmoment.

Het resultaat
Maak kennis met de kleurrijke mensen van San Pedro de Macoris

In de doorvertaling naar alle online en offline uitingen brengen we de sigaar, het stadje en de kleurrijke mensen van San Pedro de Macoris in kaart. Daarbij koppelen we een emotionele waarde aan dit unieke sigarenmerk. Een gevoel van trots dat je met elkaar deelt, maar dat voor iedereen verschilt, omdat geen sigarenmoment hetzelfde is.

Want de smaak van een San Pedro de Macoris sigaar komt pas echt tot z’n recht, als je er op je eigen manier van geniet.