De nieuwe generatie Hitachi
Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. De nieuwe generatie machines van Hitachi zijn het ontdekken waard! Dankzij verschillende slimme technieken ben je als professional met Hitachi klaar voor elke uitdaging. Reden genoeg om dit kenbaar te maken aan de markt, door een gloednieuwe merkpositionering van Hitachi in de Benelux.

Up for any challenge
The Line positioneerde Hitachi opnieuw in de markt met een ijzersterke belofte voor de professional: ‘Up for any challenge’. Want door de veelzijdige gereedschappen, krachtige USP’s en het onderscheidend vermogen van Hitachi, is de professional klaar voor elke uitdaging. Daarnaast onderstreept deze belofte ook de absolute topkwaliteit van de Hitachi-machines zelf; want wat je project ook is, geen uitdaging is te groot.

360º
De nieuwe merkpositionering is vertaald in een 360º crossmediale campagne, waarvan de folder als eerste het levenslicht zag. Bij alle officiële dealers is deze vanaf nu te vinden, met een opvallende nieuwe corporate beeldtaal en een krachtige presentatie van de machines van Hitachi. En onze uitdaging? Hitachi het komende jaar nóg krachtiger in de markt zetten zodat geen professional er meer omheen kan.