Ons verhaal
We zijn op een missie

Met meer dan 40 specialisten willen we werk maken dat er toe doet. We willen graag weten hoe mensen denken, wat ze leuk vinden, hoe ze praten, waar ze om lachen. Hoe en waar we ze het beste bereiken en wat hen beweegt. We zorgen voor de verbinding tussen mensen en bedrijven, en laten mensen een merk beleven. Steeds weer op een onderscheidende manier, die altijd aansluit op de technologieën van vandaag.

Vier specialisaties, één cultuur

Vier teams van specialisten. Stuk voor stuk experts op het gebied van design, tech, social en fotografie, die afzonderlijk, maar ook samen met elkaar, het beste uit iedere opdracht halen. Zo kunnen we altijd perfect inspelen op de vraag van de klant én de behoefte van de consument.

Wat we met elkaar gemeen hebben, is dat we iedere dag weer klaarstaan en doorgaan tot het af is. We houden de grote lijnen in de gaten, maar hebben ook oog voor de details. We staan altijd open voor feedback en zijn steeds weer op zoek naar vernieuwing.

Door jarenlange ervaring zijn onze teams perfect op elkaar ingespeeldHET TEAM
We maken graag ruimte voor je vrij

Onze werkruimte is als onze werkwijze: flexibel. Van briefing tot brainstormsessie en van tussentijdse meeting tot een waanzinnige presentatie, bij The Line maken we er ruimte voor vrij. Zo stellen we onze ruimtes beschikbaar voor onze klanten als werkplek, vergaderruimte of bijvoorbeeld een interne presentatie in onze eigen bioscoop. Alles is mogelijk.

Wij zoeken altijd talentCHECK ONZE VACATURES
Wil je meer over ons weten?

Bel 073 – 64 84 650
of stuur ons een mail