Online performance
Van strategisch plan tot content creatie

Iedere minuut wordt er ontelbaar veel content geüpload via social media. Niet alleen door mensen, maar ook door merken. Merken die hetzelfde willen als mensen: opvallen. Maar hoe val je als merk op tussen de overdaad aan online content? Ons online team vertaalt het verhaal dat je wilt communiceren naar interessante en relevante content. Gifje, promovideo, social campagne, alles wat we bedenken en creëren, is gebaseerd op een sterke online marketingstrategie. Een doordacht plan om de juiste mensen op het juiste moment in aanraking te laten komen met je merk.

A social powerhouse

We willen 50k views, 200 nieuwe volgers en gewoon een toffe social media campagne. Veelgestelde maar verkeerde vragen. Wat je als merk online wilt bereiken, is een veel interessantere vraag.

Een uitdaging voor ons online team, waarbij ze vol overgave in jouw merk en doelgroep duiken. Want als zij zich betrokken voelen bij je merk, komen die views en volgers vanzelf.

Alle content in het vizier

Content is king. Het moet iets doen met de lezers, kijkers of luisteraars. Een emotie losmaken, waardoor ze een post liken of delen. Alles om het bereik zo groot mogelijk te krijgen. Door voortdurend te monitoren en elke dag de contentkalender bij te houden en te onderhouden, kunnen we meten hoe succesvol een enkele post of een complete campagne is. Eén ding is zeker, we blijven optimaliseren voor het maximale bereik, met welk budget dan ook.

Recente cases
Meer specialisaties
Zullen we kennismaken?

Bel 073 – 64 84 650
of stuur ons een mail