Kroonenberg Group.
Een innovatief platform
voor winkelcentra.

Voor verschillende winkelcentra ontwikkelden we een compleet nieuw digitaal communicatieplatform. Ontworpen om mee te groeien met de behoeftes van de innovatieve vastgoedexploitant en projectontwikkelaar Kroonenberg Groep.

 

 

Een unieke oplossing
in way-finding.

Kroonenberg Groep streeft naar een goede bereikbaarheid en informatievoorziening voor al haar winkelcentra. Voor winkelcentrum Barones, Gelderlandplein, Hilvertshof, De Kalverpassage en Westmarket hebben we een unieke oplossing met betrekking tot way-finding ontwikkeld. Het platform leidt de bezoeker naar de juiste locatie en bestemming in het winkelcentrum, zowel op de website als bij de interactieve touchscreens. Beide vanuit één systeem te benaderen.

Website-ontwikkeling voor meerdere
winkelcentra.

De innovatieve
Gelderlandpleinlijn-app.

Een ander initiatief waar technologie en gemak elkaar ontmoeten: gratis openbaar vervoer van en naar het winkelcentrum Gelderlandplein. Beschikbaar voor kantoorpersoneel op de Zuidas, bewoners in de omgeving en studenten in Amsterdam-Buitenveldert.

Voor de buslijn hebben we een app ontwikkeld die de locatie van de bus en de wachttijd laat zien. Ook is de app verbonden met hetzelfde softwaresysteem als de websites en de interactieve touchscreens voor way-finding.

Onze
Projecten.