Broadcasting studio.
Room to excel,
the stage is yours.

Onze in-house broadcasting studio is een multifunctioneel en interactief podium voor high-end meetings.

Neem plaats.

 

Onze in-house broadcasting studio is geschikt voor circa 30 gasten. Introduceer een nieuw product, organiseer een (live) webinar, geef interactieve presentaties of ontmoet elkaar voor een high-end merksessie. The stage is yours.

Eindeloze mogelijkheden.
Product-
presentaties

Doordat het podium modulair is, kun je het volledig naar eigen wensen inrichten. Zo heb je alle ruimte om een productpresentatie en -demonstratie te geven.

(Live)
Webinars

Deel kennis en inzichten door middel van een workshop of lezing. Spreek rechtstreeks met je publiek, open discussies en ga met elkaar in gesprek.

(Live)
Talkshows

Wat gebeurt er vandaag de dag op de markt? Welke trends en ontwikkelingen moeten we in de gaten houden? Organiseer een talkshow en duik samen in interessante topics.

Wereldwijd
bereik

Onze in-house broadcasting studio beschikt over een directe en hoogwaardige wereldwijde netwerkverbinding. Laat jouw uitzending streamen aan de andere kant van de wereld.

(Live)
directie

Om tijdens live-uitzendingen alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, is ons backstage team continu aanwezig en betrokken. Wij bedienen de camera’s, lichten en het scherm, zodat jij je kunt focussen op de inhoud en het publiek.