Ontwikkeling compleet social plan voor Griffon Europe.

Griffon kiest naast onze branding agency nu ook voor de expertise van onze online en digital divisie. Zo werd ons social plan zeer enthousiast ontvangen. Door Nederland, maar ook door alle andere Europese landen. We zijn druk bezig geweest met het compleet maken van de online strategie en het realiseren van een volledig uitgedacht social plan.

De eerste batches aan social content voor Facebook, Instagram en LinkedIn zijn inmiddels gepubliceerd. Om de resultaten van de social awareness campagne op de voet te volgen, hebben we een eigen Google Datastudio Dashboard gebouwd en ingericht. Zo kunnen we alle resultaten analyseren en optimaliseren, en zo nog relevantere content delen met de professional in de bouw en industrie: van social media tot advertising tot website. Eén online overzicht voor alle landen.