Fotografie voor de exclusieve Xenos-kledinglijn.

Xenos bestaat 50 jaar. Om dit jubileum samen met alle klanten te vieren, lanceerde de winkelketen een zeer bijzondere collectie: de Xenos Originals. Favoriete Xenos-producten, die stuk voor stuk een boegbeeld zijn van waar Xenos voor staat: anders. Anders gezellig, anders leuk, anders lekker, anders van alles. Naast de bekende woonaccessoires ontwikkelde men ook een complete kledinglijn, die het kleurrijke en verrassende karakter van het merk representeert. Kleding van toen, nu hipper dan ooit!

Zonder modelfotografie geen officiële kledingcollectie. In onze fotostudio brachten we de exclusieve items met typische prints tot leven. Geïnspireerd op de 70’s en het hippie-achtige festivalgevoel, samengebracht in een feestelijke setting. Met een aanbod vol woonaccessoires om elk hoekje in huis gezellig anders te maken, heeft Xenos een nieuw plekje bij de fans thuis veroverd: de garderobe!