The Line opnieuw trotse hoofdsponsor en trouwe supporter van Ronde van Italië in Brabant

Zondag 7 mei 2023 vinden in Noord-Brabant twee spectaculaire fietsevenementen plaats voor recreatieve fietsers en wielerfans. Waar de zeer succesvolle editie van vorig jaar nog in het teken stond van Frankrijk en Spanje, fietsen we dit jaar dwars door Italië, maar dan in Brabant! De Ronde van Italië in Brabant is een wegroute van 95 km in de contouren van Italië en Strade Bianche in Brabant is een gravelroute van 75/100 km, en is een eerbetoon aan de beroemde Italiaanse wielertour.

Alle deelnemers gaan individueel of in teamverband de uitdaging aan om één of beide routes in een dag tijd te fietsen. Iedereen heeft uiteraard zijn of haar eigen verhaal en motivatie, maar samen gaat men voor één collectief en fantastisch doel: gezonde spieren inzetten om spierziekten bij kinderen te verslaan.

“Bij The Line steunen we de tour van harte en zijn we, net als afgelopen editie, trotse hoofdsponsor én supporter van zowel het sportevenement als het goede doel: stichting Spieren voor Spieren.” Hans Hagendoorn, CEO van The Line, vertelt dat The Line op maatschappelijk niveau graag een steentje bijdraagt in het steunen van kinderen met een spierziekte. Hagendoorn: “We dragen ‘Spieren voor Spieren’ een warm hart toe en wensen het organisatieteam van de Ronde van Italië in Brabant en Strade Bianche in Brabant, én alle deelnemers veel succes en plezier toe tijdens de tour. Samen maken we er een gezellige en sportieve dag van.”

Niet meefietsen, maar toch een bijdrage doen? Dat kan via een eenmalige donatie! Wist je dat je ook via deelnemende teams een donatie kunt doen? Klik hier en doneer via het team van The Line.