Nieuwe sfeerfotografie
voor de Xenos
OngewoonWeken
van 2022

Voor veel woonwinkels en -retailers wordt oktober gezien als dé woonmaand. De dagen worden kouder en donkerder, en dus groeit de behoefte aan verandering of vernieuwing in huis. Voor Xenos staat deze periode volledig in het teken van de Xenos OngewoonWeken. Ook dit jaar presenteert Xenos vier verrassende ongewoonstijlen vol ongewoon leuke woonaccessoires, waarmee klanten de kans krijgen om elk hoekje in huis gezellig te maken. Makkelijk, snel en voor niet al te veel geld.

De afgelopen weken zijn we bij The Line druk bezig geweest om de vier stijlen (Kingdom of Wonders, New Nostalgia, Pure by Nature en Boutique Fantastique) op een bijzondere en inspirerende manier tot leven te brengen. Van fotografieconcepten tot het schetsen van de eerste sfeerbeelden en van het bouwen van alle sets tot de ultieme styling: alles voor het perfecte plaatje en de juiste sfeer. En dat is ook dit jaar weer gelukt! De fotografie geeft een mooie representatie van de look & feel van elke stijl. Hierbij alvast een tipje van de sluier, vanaf week 38 te bewonderen in de folder van Xenos.