The Line opnieuw hoofdsponsor van Ronde van Frankrijk & Spanje in Brabant.

Na een zeer succesvolle laatste editie vindt zondag 7 augustus 2022 alweer de derde editie plaats van de Ronde van Frankrijk & Spanje in Brabant. Een eerbetoon aan Le Grand Départ van de Tour De France, die in 1996 plaatsvond in ’s-Hertogenbosch, én een mooie vooruitblik op de Ronde van Spanje (La Vuelta).

Het evenement biedt recreatieve fietsers en wielerfans de mogelijkheid om een geweldige tour in eigen land te fietsen. Het bijzondere van de tour schuilt al in de naam. Zo bestaat de ene route uit de contouren van Frankrijk (+/- 80 km) en de andere uit de contouren van Spanje (+/- 120 km). Alle deelnemers gaan, individueel of in teamverband, de uitdaging aan om één of beide routes in een dag tijd te fietsen. Ieder heeft zijn of haar eigen verhaal en motivatie, maar samen gaat men voor één fantastisch doel: gezonde spieren inzetten om spierziekten bij kinderen te verslaan.

Bij The Line steunen we de tour van harte en zijn, net als afgelopen editie, trotse hoofdsponsor én supporter van zowel de Ronde van Frankrijk & Spanje in Brabant als het goede doel: stichting ‘Spieren voor Spieren’. Hans Hagendoorn, CEO van The Line, vertelt dat The Line op maatschappelijk niveau graag een steentje bijdraagt in het steunen van kinderen met een spierziekte. Hagendoorn: “We dragen ‘Spieren voor Spieren’ een warm hart toe en wensen zowel het organisatieteam van de Ronde van Frankrijk & Spanje in Brabant als alle deelnemers veel succes en plezier toe tijdens de tour.”

Vorig jaar hebben we samen met bekende Nederlandse wielrenners van de Tour De France van ’96 de route verkend. Bekijk snel deze video voor een sfeerimpressie van deze dag:

 

 

Wil je Spieren voor Spieren steunen of zelf nog meedoen aan de Ronde van Frankrijk & Spanje in Brabant? Ga dan snel naar de website en help spierziekten bij kinderen verslaan!