Stand out for the long-term.

Wij helpen om jouw doelen te bereiken met vier bureaus en één plan.

Branding

Merkpositionering & strategie
Campagnes & concepten
Design & implementatie

Social

Social strategie
Social content
Social advertising

Digital

Online marketing
& development

Content

Fotografie
& video

Wij zijn The Line.
The long-term agency.

Wij denken niet in kortetermijnoplossingen. Wij bouwen merken met een visie op lange termijn. Door voortdurend vooruit te kijken naar de stip op de horizon, weet ons toegewijde team van specialisten precies wat het betekent om op te vallen. Vandaag, maar vooral ook richting de toekomst.

Onze Partners

Voor alle landen in Europa nemen wij de leiding om de toekomst van HiKOKI te bouwen en vorm te geven, zonder de krachtige geschiedenis uit het oog te verliezen.

18
Landen

Al meer dan 30 jaar werken we samen met Xenos om mensen de ongewoon gezellige wereld van bijzonder wonen en tafelen te laten ontdekken. Een kleurrijk winkelavontuur waar je jezelf blijft verrassen.

30+
jaar

Onze partners krijgen de mogelijkheid om hun producten, afbeeldingen en andere content te creëren en beheren. Met één platform maken we marketing en communicatie slimmer, sneller en efficiënter.

Binnenkort beschikbaar

Voor de grootste hobbywinkel van Nederland ontwikkelden we een compleet nieuwe merkpositionering en visuele identiteit. Eindeloos veel inspiratie om plezier te maken.

48
winkels

Al meer dan 15 jaar helpen we Jan Linders om de titel ‘supermarkt van het zuiden’ te behouden en versterken. Een titel om trots op te zijn en waar wij dagelijks aan bijdragen.

15+
jaar

Laatste nieuws