Branding & design
Een merk moet je beleven

Met doordachte ideeën en eigentijdse designs geven we je merk een podium en een onderscheidend imago. Strategie, concept en realisatie, altijd met de juiste boodschap die de doelgroep raakt. We creëren rumoer en laten een indruk achter bij alle vormen van communicatie. Consistent, herkenbaar en altijd vernieuwend.

Een merkstrategie die staat als een huis

En dat begint met het bepalen van je doel. Wil je jouw doelgroep verbinden met je merk of wil je meer traffic genereren? Wil je je merkwaarden en -formule uitdragen of wil je meer naamsbekendheid creëren? Of moet je merk überhaupt nog van de grond komen? Hebben we dat in kaart, dan is dát het vertrekpunt voor onze brainstorm om een ijzersterke en waterdichte strategie te ontwikkelen voor jouw merk.

Van losse ideeën naar één sterk concept. Allemaal vanuit dat ene slimme inzicht.
Onderscheidende designs die je merk smoel geven

Een merk is nog niets zonder een herkenbaar gezicht. Een visuele identiteit die je onderscheidt van alle anderen. Een identiteit waarin jij je herkent en die vertelt waar je voor staat. Onze designers weten je merk op een treffende manier neer te zetten. Door de juiste combinatie van beeld, logo, kleur, typografie en grafische elementen geven ze je merk persoonlijkheid.

Een tot in detail verzorgde realisatie

Bij The Line stopt ons werk niet bij het ontwerp. Onze creatieve DTP’ers zijn voortdurend bezig om designs te finetunen, campagnes door te vertalen naar POS-materialen, posters drukklaar te maken, video’s te editen en nog veel meer. We staan elke dag voor je klaar.

We onderhouden je merk en zorgen voor continuïteit

Door continu op een eenduidige manier te communiceren, bouw je aan je merk. Het bewaken van de merkidentiteit is hierbij van groot belang. Omdat wij onze klanten door en door kennen, weten we als geen ander wat bij ze past en hoe we snel kunnen inspelen op hun wensen. Door flexibel te zijn, groeien we mee met onze klanten. Zo hebben we meerdere klanten waar we al jarenlang mee samenwerken. En daar zijn we stiekem best wel trots op!

Recente cases
Meer specialisaties
Zullen we kennismaken?

Bel 073 – 64 84 650
of stuur ons een mail