By: admin On: januari 15, 2018 In: Geen categorie Comments: 0

Net verhuisd naar de gemeente Heusden en meteen al mogen we de grootste campagne van het jaar van de gemeente Heusden verzorgen.

Het hele jaar bestaat namelijk uit de viering van het 700-jarig bestaan van de gemeente. Vele activiteiten en evenementen zijn gepland om het 700-jarig bestaan uitbundig te vieren. Daarbij hoorde natuurlijk ook een originele, pakkende en krachtige campagne rondom dit feestjaar. Vijf bureaus werden uitgenodigd en onze campagne ‘700 jaar Heusden verbonden door verhalen’, werd als winnaar gekozen. De komende maanden zullen we samen met de gemeente Heusden de gehele campagne uitrollen. Benieuwd? Kijk dan vast naar de website die we hebben opgezet www.heusden700.nl en zie de mooie drone beelden die we o.a. hebben gemaakt.

#orginaliteiteninlevingwordenbeloond

GHE-website-header-nieuwsbericht

 

Trackback URL: https://www.the-line.nl/2018/01/15/the-line-wint-pitch-gemeente-heusden/trackback/