By: admin On: maart 23, 2017 In: Geen categorie Comments: 0

Yes, het gaat écht gebeuren! We gaan een volledig nieuw kantoor bouwen die niet alleen aan de A59 ligt, maar ook aan het water. Dat mag best een toplocatie genoemd worden. Maar ook de architectuur en het complete concept achter het pand is top. Het nieuwe onderkomen biedt namelijk niet alleen werkplekken voor ons eigen team, maar ook voor onze klanten en relaties. Zo bouwen we bij The Line aan een pand dat letterlijk en figuurlijk bestaat uit de bouwstenen voor onze nieuwe positionering waar we momenteel nog volop mee bezig zijn. Kortom, we hebben voor nu een fantastisch vooruitzicht en straks kunnen we genieten van het uitzicht. Op naar de toekomst van The Line, we hebben er zin in!

Architectuur kantoor: H-Kwadraat Architectuur

 

Trackback URL: https://www.the-line.nl/2017/03/23/bouw-volledig-nieuw-kantoor-the-line/trackback/