By: admin On: januari 25, 2017 In: Geen categorie Comments: 0

Voor MegaStores in Den Haag staat deze maand in het teken van wilde aanbiedingen met kortingen tot wel 70%. En wilde kortingen vragen uiteraard om een wilde campagne. Daarom kun je gedurende de hele maand januari op Sale Safari in maar liefst 47 winkels.

Zowel in MegaStores als via de Facebookpagina activeerde we mensen om kortingen te spotten. Zo kon je onder andere meedoen aan de Spot & Win actie waarbij je in verschillende winkels op zoek moest gaan naar allerlei artikelen, zoals een luxe stoel of bed. Ook was er afgelopen weekend een promotieteam aanwezig om de Sale Safari extra onder de aandacht te brengen.

Dus, zin in een safari dicht bij huis? Kom dan alleen dit weekend nog op Sale Safari en spot de laatste aanbiedingen.

Trackback URL: https://www.the-line.nl/2017/01/25/gespot-sale-safari-in-januari/trackback/