By: admin On: december 09, 2016 In: Geen categorie Comments: 0

In de periode en de aanloop naar Kerst trekken o.a. de supermarkten alles uit de kast in de strijd om de kerstklant. Dat het al weer bijna Kerst is zijn we bij The Line bijna vergeten. Zo begint de Kerst bij ons eigenlijk al een paar maanden eerder. In de zonnige maand augustus gaan we al met Jan Linders om de tafel zitten om de eerste gedachtes omtrent het nieuwe kerstmagazine te bespreken. Moodboards, indelingen, thema’s en het gehele concept maken we al in september. Daaropvolgend start het begin van de vormgeving en de uiteindelijke realisatie. Afgelopen woensdag kregen we het gedrukte exemplaar in onze handen. Hoewel we op de werkvloer al weer meer met carnaval bezig zijn, willen we toch nog even optimaal genieten en natuurlijk smullen van het Kerstdiner. Ook dit jaar is Kerst weer ’t lekkerst in het zuiden!

jl-kerstmagazine-banner-2220x1000px

Trackback URL: https://www.the-line.nl/2016/12/09/kerst-is-t-lekkerst-zuiden/trackback/