By: admin On: augustus 16, 2016 In: Geen categorie Comments: 0

Van 5 augustus t/m 14 augustus was het zover: Park Hilaria in Eindhoven. Deze kermis van Eindhoven trekt elk jaar flink wat bezoekers, dus vormde daardoor de perfecte locatie voor de ludieke actie die we voor Stichting Opkikker ontwikkeld hebben!

Kermisbezoekers werden tijdens de kermis opgeroepen om hun gewonnen knuffel te doneren aan Stichting Opkikker, om zo langdurig zieke kinderen een warm hart onder de riem te steken. En met succes, want Eindhoven leverde massaal knuffels in! Zo werden er maar liefst 672 gewonnen knuffels ingeleverd bij de speciale stand die we voor Stichting Opkikker neergezet hebben. Daarnaast leverden mensen ook massaal knuffels van thuis in (ruim 300) en waren er positieve reacties alom. Kortom: de actie was een groot succes!

Stichting Opkikker
Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van Stichting Opkikker is het organiseren van Opkikkerdagen. Hiermee krijgen gezinnen met een langdurig ziek kind een dag die ze een geweldige opkikker geeft, waarbij ze even alles kunnen vergeten en met volle teugen kunnen genieten.

Tijdens zo’n dag gaan kinderen bijvoorbeeld vliegen met een helikopter, op pad met de brandweer of kunnen ze de show stelen op de catwalk. Ieder gezin beleeft een programma vol activiteiten, passen bij de gezinsleden. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: het zijn dagen met een blijvende, positieve impact. Dit gebeurt jaarlijks voor zo’n 2.000 gezinnen. Alle gedoneerde knuffels krijgen een belangrijke rol tijdens deze Opkikkerdagen, dus namens alle kinderen zouden wij willen zeggen: bedankt!

web-tl   web-tl3

Trackback URL: https://www.the-line.nl/2016/08/16/eindhoven-gekste-en-liefste-stichting-opkikker/trackback/