Wie we zijn

Bij Smart Solutions staan we als jong team van software developers voor slimme en innovatieve oplossingen in combinatie met digitale creativiteit. ‘Out of the box’ business innovaties, dáár houden wij van. Waar de ene zegt ‘kan niet’, zeggen wij ‘het kan wel’! Met deze mentaliteit helpen we je merk, formule of organisatie naar een nieuwe digitaal level. Dit zorgt ervoor dat zowel ons team als onze klant continu vooroploopt. Zo zijn we telkens één stap voor op de toekomst.

Wat we doen

Wij werken met ons zelf ontwikkelde systeem: Smart Shopping. Dit is hét online platform dat digitale, slimme oplossingen op het gebied van communicatie-uitingen biedt. Of u nu een brand manager bent die op zoek is naar een mobiele applicatie of een marketeer die behoefte heeft aan interactieve elementen op de website. Ons team van gedreven developers en ervaren software engineers zorgt voor een creatieve en innovatieve uitkomt op maat.

Visie

Altijd één stap voor zijn op de toekomst. Dat is de gedachte die we voortdurend in ons achterhoofd hebben. Deze mentaliteit zorgt ervoor dat we continu op de hoogte blijven van de nieuwste innovaties en technieken op het gebied van creative software. Op die manier maken we het onmogelijke mogelijk.

Onze werkwijze

Bij Smart Solutions werken we volgens een structureel proces. Dit doen we om het overzicht voor onszelf te bewaren, maar vooral zodat jij weet waar je aan toe bent. Bij iedere nieuwe opdracht gaan we eerst achterhalen wat de behoeften en wensen zijn. Als deze vaststaan, worden er mockups gemaakt waarna de klant feedback kan geven. Wanneer alles rond is begint de productie. Dit is onze werkwijze in een digitale notendop.

a

Op het moment dat een klant bij ons met een opdracht komt, beginnen we met het vastleggen van wat de behoeftes zijn en hoeveel tijd dit gaat kosten. Op die manier maakt ons team een planning en sturen we een offerte. Zodra de klant akkoord geeft, start Smart Solutions met de invulling van de mockups.

De mockups dienen als templates voor de designs. Om als klant zijnde een beeld te krijgen van hoe alles eruit komt te zien, maken wij een zo compleet mogelijke visualisatie van het eindproduct. Zo krijg je als klant meteen een look & feel.

Wanneer de klant instemt met de voorgestelde mockups, beginnen we met de realisatie. Nu begint het echte werk. Want hoe het eruit ziet is één, maar het moet natuurlijk wel echt gaan werken. Van het ontwerpen gaan wij naar het programmeren. De look & feel wordt interactief.

Onze applicaties worden getest door middel van zogenoemde ‘unittests’. Dit houdt in dat er telkens één voor één kleine stukjes van de geprogrammeerde codes nauwkeurig worden gecontroleerd en getest. Op deze manier detecteren we eventuele fouten op een slimme en snelle manier. Daarnaast testen we de applicaties ook nog handmatig. Check, check, dubbel check.

De applicatie is klaar voor de release. Niet alleen jij als klant, maar ook wij als software developers en engineers zijn samen weer één stap dichter bij de toekomst.

Bij ons achter de schermen

Even een kijkje achter de schermen. Wij zijn het Smart Solutions team dat bestaat uit zes jonge geesten die een creatieve twist geven aan de wereld van het programmeren. Als enthousiaste software developers en engineers azen we voortdurend op digitale innovaties om onze slimme oplossingen nóg slimmer te maken. Want coderen zit in onze vingers. Even voorstellen…

qodef-team-image
Chief Technology Officer
Francois van der Ven
qodef-team-image
Software Developer / Planning
Teun Sinkeldam
qodef-team-image
Senior Software Developer
Martijn van Antwerpen
qodef-team-image
Software Developer
Tim Ridderhof
qodef-team-image
Stagiair
Luke Arthurs